20.02.2023

ACTED – ПДАБА: МЕМОРАНДУМ  В ДІЇ

Днями проректор з наукової роботи ПДАБА  Владислав ДАНІШЕВСЬКИЙ  зустрівся із представниками французької неурядової організаціії «ACTED Ukraine».  Гості завітали із приємною  місією – вони передали для потреб академії 20  сучасних WiFi маршрутизаторів моделі АС 1200.
З урахуванням розбудови в академії більш потужної інтернет- мережі на базі можливостей  оптико-волоконних з’єднань, широкосмугового швидкісного супутникового інтернету STARLINK, переданого академії цього тижня Асоціацією випускників і друзів ПДАБА.
Нагадаємо, наприкінці грудня між академією та французькою неурядовою організацією «ACTED Ukraine» було підписано Меморандум про співпрацю. Тоді ж представники організації передали будівельні матеріали для ремонту Укриттів закладу, які використовуються для захисту працівників і студентів під час повітряних атак російського агресора. Тепер – потужні WiFi маршрутизатори. І це не все. Партнери пообіцяли ще деякі речі, потрібні академії для забезпечення навчального процесу в умовах війни.
 
НАША ДОВІДКА: AC1200 WiFi маршрутизатор з MUMIMO
WiFi 802.11ac Wave 2— до 867 Мбіт/с на 5 ГГц, до 300 Мбіт/с на 2,4 ГГц.
Широке покриття Wi-Fi чотири антени забезпечать стабільне Wi-Fi підключення і оптимальне покриття.
MU-MIMO в два рази більше одночасних підключень.
Beamforming концентрований спрямований Wi-Fi сигнал.
Режим точки доступу можливість створення нової Wi-Fi точки доступу.
Smart Connect— переводить клієнтів на найменш завантажений діапазон і встановлює однаковий для всіх ефірний час.
?>
вверх