30.10.2023

Абітурієнту на замітку: академія відкрила двері і… душу!

В Придніпровській державній академії будівництва та архітектури відбувся феєричний День відкритих дверей.

Керівники академії та її підрозділів разом із студентським активом організували надзвичайну костюмовану зустріч із своїми абітурієнтами. Відзначимо відразу, що День відкритих дверей у стилі HаlloWeen вийшов яскравим, оригінальним та ще й плідним.

Абітурієнти залюбки фотографувалися з міфічними героями, спілкувалися з викладачами і членами Приймальної комісії, з перших вуст дізнавалися про освітні програми, про міжнародну мобільність, гранти Erasmus, співпрацю з AUF, можливості поглибленого вивчення іноземних мов у фаховому середовищі…

Вітаючи майбутніх студентів ПДАБА в.о. ректора, проректор з наукової роботи професор Владислав Данішевський розповів абітурієнтам про переваги навчання в академії та її унікальність. Це, насамперед, високий фаховий рівень викладачів, які є справжніми професіоналами та практикуючими фахівцями у своїй галузі. Вони беруть участь у виконанні чисельних наукових проектів на замовлення Європейської комісії та Міністерства освіти і науки України. Фахівці академії також виконують широкий спектр науково-технічних робіт на замовлення підприємств та організацій. Тому студенти ПДАБА здобувають практичні знання у практикуючих фахівців та опановують обрану професію відповідно до сучасних вимог. А отже – і забезпечують собі краще майбутнє, оскільки стають цілком конкурентноздатними на ринку праці. До того ж, кращі студенти безпосередньо залучаються до виконання науково-дослідних і прикладних проєктів.

Дуже важливо, в якому середовищі проходять студентські роки. Їх справедливо називають кращими, бо в ці роки ви набуваєте нових знать, нових друзів, розвиваєтесь творчо, стаєте особистістю, підкреслювала проректор з навчально-виховної роботи професор Галина Євсєєва.

Напевне, нинішні гості Дня відкритих дверей переконалися, що в академії вони отримають міцні професійні знання і сумувати в такому творчому колективі не доведеться. Адже, цього дня академія відкрила для майбутніх студентів не лише двері, а – й душу!

Дивитись слайд-шоу – https://youtu.be/f91I4Sa445w

?>
вверх