16.03.2020

ВОРКШОП DNIPRO TRAM STATION

Перший етап воркшопу відбуватиметься з 16.03 по 21.03 включно за адресою: площа Троїцька 5а, 7-й поверх, к. 703, КП ШСОМД ім. Вадима Сідура ДМР.
У воркшопі планується участь 4-х команд складом до 4-х учасників.
До участі у воркшопі запрошуються дизайнери, архітектори, інженери та студенти відповідних профільних навчальних закладів.

Для участі у воркшопі необхідно заповнити відповідну реєстраційну гуглформу за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSen6GqwEWzAHkJj4u1gMgqhAFfIB9z-4GGCvq9By4gH3OeSHw/viewform?usp=sf_link

Командам учасникам воркшопу буде запропоновано 8 реальних ділянок міста для розташування зупинок, вибір ділянок, 2 на команду, відбуватиметься шляхом жеребкування.

Проєкти, що будуть розроблятися та презентуватися eкспертному журі, повинні мати наступний склад:
Ортогональні проєкції платформи з зупиночним павільоном М 1:50 (1:100) ( плани, фасади, розрізи); розгортки вздовж вулиці; перспективні види (3D візуалізація) самої платформи з павільйоном окремо та у міському середовищі; креслення конструктивних вузлів; макет (за бажанням); пояснювальна записка з описом конструктивного рішення, матеріалів, що використовуються та приблизним кошторисом.
Детальніше у інформаційних матеріалах

?>
вверх