21.09.2020

Привітання з ювілеєм!

Ваш юбилей – совсем немного,

Но годы прожиты не зря.

Большая пройдена дорога,

Большие сделаны дела.

Пусть будет жизнь всегда такой:

Чтоб годы шли, а Вы их не считали,

Вовек не старились душой

И никогда бы горько не вздыхали.

14 вересня доценту нашої кафедри Лаухіній Людмилі Миколаївні виповнюється 50 років. Людмила Миколаївна працює на кафедрі більше 20 років. У 1998 році після набуття другої вищої освіти, а саме закінчивши Національну юридичну академію за спеціальністю «Правознавство» і отримавши кваліфікацію – юрист, почала свою роботу на посаді асистента кафедри за сумісництвом. Після захисту кандидатської дисертації у 2003 році, Людмила Миколаївна увійшла до штату кафедри і працює на посаді доцента. У 2016 році Людмила Миколаївна отримала ще і вищу економічну освіту за спеціальністю «Економіка підприємства». Таким чином Людмила Миколаївна має три вищі освіти – технічну, юридичну і економічну. По кафедрі викладає правові дисципліни: «Правознавство», «Страхування», «Трудове право», «Екологічне право». Людмила Миколаївна займається науковою діяльністю, має понад 50 наукових і науково-методичних праць.

Характерними рисами Людмили Миколаївни є: цілеспрямованість, працездатність, відповідальність, вміння концентрувати свої зусилля на вирішенні складних професійних і життєвих проблем, здорове почуття гумору.

Багато уваги Людмила Миколаївна приділяє роботі зі студентами, правовому їх вихованню, є відповідальною за профорієнтаційну роботу на кафедрі.

Колеги, друзі, студенти щиро вітають Людмилу Миколаївну з ювілейним днем народження! Зичимо Вам, Людмила Миколаївна, міцного здоров’я, творчих успіхів, благополуччя, світла добра і радості.

?>
вверх