12.08.2022

14 серпня День будівельника України

З НАГОДИ ПРОФЕСІЙНОГО СВЯТА
Напередодні професійного свята, коли буденне напруження трохи відступає, фахівці будівельної галузі і промисловості будівельних матеріалів особливо гостро відчувають важливість своєї праці. На їх адресу лунають слова вдячності за стелю над головою, за виробничі приміщення, заводи, фабрики, лікарні, магазини, та просто за життєвий комфорт…
Не порушили доброї традиції цьогорік в ПДАБА, хоча війна, безсумнівно, вносить свої корективи. Вона руйнує те, що створювалось з такими зусиллями, що врешті-решт доведеться відновлювати в той чи інший спосіб, тим же будівельникам.
З нагоди Дня будівельника ректор академії Микола САВИЦЬКИЙ оголосив подяки та нагородив Грамотами велику групу працівників академії та найактивніших в навчанні та науці здобувачів вищої освіти в ПДАБА.
За якісне виконання завдань з облаштування та підтримання будівель академії у робочому, ошатному стані, слова вдячності лунали на урочистій зустрічі на адресу працівників ремонтно- будівельної дільниці. Іменинниками почувались у ці хвилини Крошка Валентин – старший виконроб, Троценко Любов і Токар Лідія – маляри, Ярунічев Володимир – муляр, Кащенко Галина – завідуюча господарським полігоном, Горбань Іван – електромонтер, Токарь Євген – слюсар-сантехнік, Лозенко Володимир – електрогазозварювальник.
За активну участь у створенні стінопису Петриківського розпису у бомбосховищі академії Подяками і матеріальним заохоченням відзначені студенти: ПЕДОРИЧ Анна, КУДЛАЧ Діана, БЕЗДОЛЬНИЙ Семен та ТИЩЕНКО Катерина.
За активну участь у громадському житті нагороджені студенти:
факультет Промислового та цивільного будівництва – ЗІНЧЕНКО Аліна та КОБЕЦЬ Олександр;
факультет Інформаційних технологій та механічної інженерії – ДАНИЛЕНКО Ігорь;
факультет Цивільної інженерії та екології кращі випускники ОКР «Бакалавр» ЛАРЬКОВА Софія та ПАЛАМАРЧУК Володимир.
З нагоди означеного свята за активну життєву позицію, небайдуже ставлення до справи, високий професіоналізм Грамотами відзначені: ТИТЮК Анатолій – начальник наукової частини, ЛАНДО Євген – доцент кафедри автомобільних доріг, геодезії та землеустрою, БАУСК Євген – нерівник лабораторії ОН, ГОЛОВКО Сергій – доцент кафедри основ і фундаментів, НАЖА Павло – керівник науково-освітнього центру, ГВАДЖАІА Бежан – керівник служби цивільного захисту.
До речі, саме ці працівники відзначились при проведенні технічного обстеження споруд і паспортизації будівель академії та доведення до робочого стану і комплектування усім необхідним бомбосховищ академії, що дуже важливо для безпеки працівників та студентів.
Урочистості в академії тривають у локальному форматі. Про перебіг подій розповімо пізніше.
?>
вверх