13.08.2023

13 серпня – День будівельника

І ПЕРЕМОЖЕМО, І ВІДБУДУЄМО!
Шановні колеги, випускники, друзі-будівельники! У такі дні, ми зазвичай віддаємо шану професіоналам будівельної галузі, завдяки яким ми ще донедавна мали комфортне житло, медичні заклади, школи, ошатні вулиці… Велика вам шана за працю, яку, дійсно, важко переоцінити! Наша академія за роки свого існування дала путівки в цю важливу і затребувану в усі часи професію понад 64 тисячам випускників. Перші результати вступної кампанії – 2023 переконують: попит на сучасні знання інженерів-будівельників не падає. І в цьому є своя закономірність.
Наша країна з початку неоголошеної війни ерефією зазнала руйнувань цивільної інфраструктури, не бачених світом масштабів від часів Другої Світової війни. Наші Збройні Сили, за підтримки усього демократичного світу мужньо боронять міста і селища, ціною неймовірних жертв посувають ворога, повертають окуповані території. Де-інде будівельники відновлюють зруйновані обстрілами мости, будинки, лікарні. Але це – лише краплі в морі у порівнянні з масштабами, які маємо виконати у найближчі роки, після нашої Перемоги і Миру.
Перемога, і Мир, неодмінно, прийдуть на землю України! І країна повернеться до мирної праці, не забуваючи про безпеку! І будівельники, в тому числі, наші випускники і наші студенти вкотре доведуть, що вони надійний фундамент економіки і квітучого майбутнього України! Сьогодні ж ми маємо вкотре повторити: Слава Збройним Силам України! Слава Героям! Слава кожному, хто своєю працею наближає Перемогу і час Відбудови країни!
Микола САВИЦЬКИЙ,
ректор ПДАБА
?>
вверх