11.10.2024

Кандидатура директора узгоджена одностайно

9 жовтня 2024 року відбулася Конференція трудового колективу ННІ «Придніпровська державна академія будівництва та архітектури». На заході були присутні 103 делегати зі 119, що підтвердило наявність кворуму. Ректора Українського державного університету науки і технологій, член-корр. НАН України, професор Костянтин СУХИЙ взяв участь у засіданні та був запрошений до Президії.

Головуючий на засіданні професор Олександр БЕКЕТОВ оголосив порядок денний, ключовим пунктом якого було погодження кандидатури на посаду директора ННІ ПДАБА. Костянтин СУХИЙ представив кандидата — професора Владислава ДАНІШЕВСЬКОГО, який виступив зі звітом про свою роботу за останні п’ять років на посаді проректора з наукової роботи та представив програму розвитку академії.

Після доповіді кілька делегатів висловилися на підтримку кандидата. Серед них — завідувач кафедри опалення, вентиляції, кондиціювання та

теплогазопостачання, доцент Олександр АДЕГОВ, голова ради професорів, професор Анатолій БЄЛІКОВ, голова навчально-методичної ради, професор Тетяна КРАВЧУНОВСЬКА, декан архітектурного факультету, доцент Олександр ХАРЛАН, декан економічного факультету, професор Павло ФІСУНЕНКО, завідувач кафедри металевих, дерев’яних і пластмасових конструкцій професор Євген ЄГОРОВ, заступник керівника навчально-наукового центру забезпечення якості освіти доцент Павло НАЖА, голова студентської ради будівельного факультету Роберто БРУНЕЛЛІ.

Конференція одностайно погодила кандидатуру Владислава ДАНІШЕВСЬКОГО на посаду директора Навчально-наукового інституту «Придніпровська державна академія будівництва та архітектури».

Підсумок зборів однозначний: колектив вірить у потенціал Владислава ДАНІШЕВСЬКОГО на чолі академії та позитивно сприймає запропоновану програму розвитку, її стратегічні цілі, задачі, цільові показники. Владислав ДАНІШЕВСЬКИЙ подякував колегам за високий кредит довіри та підкреслив важливість наполегливої, конструктивної командної роботи колективу для досягнення спільної мети: зміцнення позицій академії та її сталого розвитку у складі потужного навчально-наукового ХАБу — Українського державного університету науки і технологій.

?>
вверх