03.09.2024

За святом – будні!

Сьогодні на ганку ННІ «Придніпровська державна академія будівництва та архітектури» було незвичайно людно (дякувати, що обійшлося без повітряної тривоги). Хоч друге вересня за календарем день будній, але у численних першокурсників і викладачів академії настрій святковий. Це їхня перша зустріч, знайомства, посвята в студенти. Це нова сторінка в житті молодих людей всього педагогічного колективу.

Почалася зустріч із вшанування загиблих захисників України, слів вдячності усім, завдяки чіїй мужності і звитягі така зустріч можлива, хто боронить Україну від російських окупантів і терористів.

Із важливою подією присутніх привітали в.о. директора ННІ ПДАБА професор Владислав ДАНІШЕВСЬКИЙ, голова Наглядової ради академії Іван КУЛІЧЕНКО, декани факультетів. Студенти приготували свої творчі дарунки – щирі пісні про любов до рідної країни, запальні танці.

Свято – позаду! Попереду – важкі будні навчання в умовах війни. Та будь-яка війна закінчується миром. І цим молодим людям, завтрашнім фахівцям будівельної галузі  – відновлювати Україну, робити її квітучою європейською країною. А наставити на цей шлях їх мають педагоги, куратори, колектив академії.

В добру путь! І слава Україні! Слава Героям!

?>
вверх