16.07.2024

Таланти треба готувати

Так вважають в ННІ ПДАБА, і, зокрема, на архітектурному факультеті.

Як ми вже розповідали, в академії завершилися літні навчально-оздоровчі курси, організовані керівництвом та профспілковим комітетом. Діти трьох вікових груп не лише відпочивали, розважались, а й здобували нових знань.

Викладачі кафедри дизайну та реконструкції архітектурного середовища встигли познайомити дітлахів та підлітків з творчими напрямами архітектурного факультету. Так, під час роботи навчально- оздоровчих курсів досвідченими викладачами кафедри були проведені майстер-класи, які по-суті можна вважати підготовкою абітурієнтів до вступу на факультет, на підготовчі курси академії.

Діти із задоволенням та захопленням виконували завдання разом із викладачами — доцентом, завідуючою кафедрою ДРАС Катериною ХАРЧЕНКО, лоцентом Ольгою СЛАВІНСЬКОЮ та старшим викладачем Людмила ОСТАПЕНКО. Тепер потенційні абітурієнти, слухачі підготовчих курсів, учні “Наукового ліцею цифрових технологій та дизайну” ННІ ПДАБА вміють створювати композиції з паперу “з площини в об’єм”,  вправно виготовлять макети куба з паперу, зроблять акварельний етюд пейзажу у техниці “по- вологому”.

Кожен учасник навчално-оздоровчих курсів мав можливість відкрити  в собі схильність до творчих професій архітектора чи дизайнера. Тож чекаємо  на майбутнє поповнення талановитими студентами академії і факультету. Що не кажіть, а таланти треба готувати!

Більше про умови вступу до академії та ліцею — на нашому сайті.

?>
вверх