09.07.2024

Для радості, любові і краси

Так хочеться вам показати, діти,
Чарівний світ у крапельці роси.
І ваше ніжне серденько відкрити
Для радості, любові і краси.

Днями в ННІ ПДАБА за участі батьків, викладачів та гостей завершилися літні навчально-оздоровчі курси, організовані керівництвом та  профспілковим комітетом для дітей співробітників академії.  Дбати про відпочинок і інтелектуальний розвиток дітей під час літніх канікул стало доброю традицією в колективі. Щоправда, через війну додалась ще й турбота про безпеку під час жорстоких ракетних атак.

До закриття курсів готувалися серйозно і творчо. І дорослі, і діти. Бо нині, як ніколи, малеча потребує позитивних емоцій, яскравих вражень. Коротке вітання директора ННІ «Придніпровська державна академія будівництва та архітектури»   професора Владислава ДАНІШЕВСЬКОГО. І вже на імпровізованій сцені спортивної зали розгортається захоплюючий танцювальний фрістайл «Україна це перлина». Виконує молодша група під наставництвом хореографа Альони КУБКІНОЇ.

Ще на заняттях з комп’ютерного моделювання будинків, представники компанії ВЕS, були вражені здібностями дітей під час проектування «Будинку дитячої мрії», тож підготували сюрприз – приємні подарунки та роздруковані роботи. До речі, в компанії у справі моделювання вони розуміються, бо компанія, спеціалізується на проектуванні електричних мереж у програмі Revit в моделях промислових будівель та споруд та має величезний досвід застосування BIM технологій. А вручив подарунки молодим проектантам представник компанії, студент академії Валерій ДУНДА,

Цього дня, схоже, сумувати нікому не довелося. Кружляли у вальсі «Анастасія» вихованці середньої групи (хореограф Альона КУБКІНА).

Директор ННІ ПДАБА Владислав ДАНІШЕВСЬКИЙ та голова профспілкового комітету  Олександр ДЗЮБАН радо вітали вихованців молодшої, середньої і старшої груп та нагороджували Подяками за успіхи, щиро дякували волонтерів – вихователів та викладачів академії за працю.

Тим часом до басейну вже поспішав на своє свято НЕПТУН. Тож  усі швиденько прямують до місця зустрічі. Дізнавшись про це не забарилась і КІКІМОРА та її челядь. Плавці-«восьминіжки» (початківці) та «дельфіни»-майстри задобрили Нептуна та принесли скарби, а стрибуни присоромили КІКІМОРУ. Не обійшлося без веселих змагань і неймовірних виступів. А насамкінець дітлахи змогли зайти у воду та плескатися досхочу.

Незабутнє свято лишиться в дитячих пам’яті і серці надовго!

Так хочеться вам показати, діти,
Чарівний світ у крапельці роси.
І ваше ніжне серденько відкрити
Для радості, любові і краси.

?>
вверх