11.06.2024

Крила міцніють у польоті

Про студентську ініціативу – розпочати волонтерський проєкт по збиранню пластикових кришечок для армії, ми вже розповідали…

До речі, днями в об’єднавчому Українському державному університеті науки і технологій відбулась  зустріч представників студентського  самоврядування усіх чотирьох вишів, що влилися в один потужний виш регіону, із проректором  університету з навчально-виховної роботи Галиною ЄВСЄЄВОЮ.

За ініціативи студрад ПДАБА, УДХТУ, УПБТ та ДІІТУ відбулась конкретна розмова про перспективи розвитку студентського самоврядування в умовах війни, координації взаємодії між студентськими радами цих чотирьох вишів. Детально обговорили  прийняті на Вченій раді документи: Положення «Про виховну роботу в УДУНТ»,  Концепція з виховної роботи УДУНТ, Положення «Про інститут кураторства УДУНТ». правові аспекти інших рішень, що регламентують права і повноваження студентських рад і інших об’єднань студентів.

Під час цієї зустрічі саме і було вирішено зробити загально-університетським волонтерський проєкт «Батальйон «КРИШЕЧКИ», запропонований Молодіжною радою Дніпра. Адже кожна кришка – це реальний внесок у крила воїнів. Бо згодом вони перетворюються в деталі для дронів.

Що ж, ініціатива і ентузіазм молодих, вчасно підтримані старшими,-це вже їхні крила, які міцніють у польоті.

?>
вверх