03.06.2024

ПДАБА – Ecolede Management de la Francophonie de Sophia

За ініціативою кафедри іноземних мов було проведено on-line зустріч зі студенткою магістратури архітектурного факультету Єлизаветою ЛОСЄВОЮ, яка протягом 2023/2024 н.р. на умовах академічної мобільності навчається в ESFAM (Ecole de Management de la Francophonie de Sophia – Школа менеджменту франкофонії в Софії).

Під час заходу Єлизавета та її подруга Марія, також студентка цього навчального закладу, розповіли про особливості організації навчального процесу, екзаменаційні сесії, практику,  побут та дозвілля студентів, а також докладно відповіли на всі запитання учасників.

Підкреслимо, що на цей час в ESFAM діють спеціальні умови для студентів з України, які володіють французькою мовою, мають ступінь бакалавра будь-якого профілю і прагнуть отримати диплом магістра за престижною економічною спеціальністю одного з вишів Франції або Бельгії. ESFAM гарантує здобувачам освіти повне покриття витрат на навчання, харчування, страховку та користування міським транспортом, а також суттєво допомагає своїм випускникам з працевлаштуванням в країнах ЄС.

Дякуємо дівчатам за цінний досвід, а всім іншим учасникам – за цікаві коментарі та запитання.

?>
вверх