22.05.2024

«Студентська весна-2024»

17 травня 2024 року в Міському палаці дітей та молоді Дніпровської міської ради відбувалося свято молодості та студентської креативності. Найталановитіші юнаки та дівчата вищих навчальних закладів міста Дніпра зібралися разом, щоб поділитися одне з одним непереможною вірою в торжество життя  й об’єднати свої зусилля задля допомоги Збройним Силам України.

ННІ ПДАБА представляла потужна студентська команда, організована модераторами концерту-студії «Єднаймося!» Постійні учасники урочистостей, організовуваних цим творчим проєктом, з радістю долучилися до підготовки весняного свята. Голова студради економічного факультету Олександра Омелич разом з дружною спільнотою охочих помічників підготували змістовне відео  про волонтерський рух студентів ПДАБА. Зреалізувала себе Олександра і як досвідчена ведуча концертної програми пдабівців.

Запальним і яскравим був кожен номер, підготовлений  студентською молоддю. Наповнили енергією непереможності та життєствердності свій виступ Лада та Дана Криловецькі, які обрали для виконання пісню Артема Півоварова «Маніфест». Динамічною та емоційною мінівиставою стало декламування вірша Тетяни Строкач «Загадаю бажання», яке прозвучало з вуст Анастасії Демченко, Марії Купраш та Єви Храмової. Завирували переливи потужної радості, коли вся увага глядачів була звернена на танець «Стрей Кідс – Лалала чи Рок» (Stray kids – Lalala (Rock)), виконаний колективом «Тінь вітру» («Shadow Of Wind»). Чудовим завершенням святкового дійства студентів  ННІ ПДАБА став виступ Вікторії Рязанцевої, яка виконала пісню Олександра Пономарьова «Заспіваймо пісню за Україну».

Бурхливі аплодисменти та сльози зворушення в очах глядачів були найкращим визнанням талану молодих виконавців. Усіх учасників концерту справді об’єднала серйозна та почесна справа –  кошти призового фонду дозволили придбати дві автівки для ЗСУ.

?>
вверх