23.11.2023

Листопадовий День відкритих дверей: новий формат!

ДВД у ПДАБА, який відбувся 18 листопада був присвячений Міжнародному Та Всеукраїнському  Дню студента, що відзначався напередодні.

Після зустрічі та спілкування з деканами факультетів абітурієнтів чекала незвичайна екскурсія – участь у реальних практичних та лабораторних заняттях.

Вони побували на занятті 3д друку, познайомились з лабораторією водопостачання; прослухали презентацію від студентів архітектурного факультету ОП 035 Філологія та окрему міні-екскурсію про Дмитра Яворницького від студентки Юлії  ОП 032 Історія та археологія.

Родзинкою заходу, де абітурієнти змогли реально побути студентами  економічного факультету була їх участь в розв’язанні економічних ситуаційних вправ, реальних кейсів.

Студенти-економісти розв’язували кейси разом з абітурієнтами в режимі реального часу. Викладачі виступили в ролі модераторів та експертів.

Було цікаво, креативно, інформативно.

Абітурієнти спробували себе у якості фінансиста, обліковця та маркетолога, навчились визначати доходи та розподіляти фінанси, визначатись з життєвими пріоритетами;

?>
вверх