13.11.2023

Абітурієнт-2024. УДУНТ: погляд у майбутнє

В залі засідань Вченої ради ПДАБА відбулась спільна нарада представників Приймальних комісій закладів вищої освіти, які входять до складу об’єднаного Українського державного університету науки і технологій (УДУНТ) – ДІІТУ, НМетАУ, УДХТУ та нашої академії.

Засідання проходило під головуванням в.о. ректора УДУНТ Костянтина СУХОГО, за участі голови комісії з реорганізації ПДАБА, проректора з наукової роботи Владислава ДАНІШЕВСЬКОГО, проректора з навчально-виховної роботи ПДАБА Галини ЄВСЄЄВОЇ та проректора з науково-педагогічної роботи УДХТУ Ольги РИЖОВОЇ.

Обговорили питання координації та взаємодії між відповідальними секретарями Приймальних комісій, працівниками, відповідальними за ЄДЕБО, узгодили плани активної профорієнтаційної роботи та ефективного брендингу під час вступної кампанії. На порядку денному були і питання адаптації до нових правил прийому до закладів вищої освіти у 2024-му році.

Український державний університет науки і технологій, поєднавши чотири потужні виші, набуває ефект синергії і стає одним із лідерів серед політехнічних університетів України за кількістю студентів, якістю освіти, науковими здобутками і міжнародним визнанням.

?>
вверх