29.09.2023

Вчена Рада працює!

26 вересня відбулось чергове засідання Вченої ради ПДАБА. У зв’язку з відрядженням голови Вченої ради Савицького М.В., головуючим на засіданні було обрано голову Комісії з питань реорганізації ПДАБА, проректора з наукової роботи ДАНІШЕВСЬКОГО В.В.

Засідання розпочалося з процедури урочистого нагородження співробітників академії грамотами Дніпропетровського обласного об’єднання профспілок та Дніпропетровської обласної організації профспілки працівників освіти і науки України з нагоди Дня працівників освіти. В урочистій обстановці також вручено диплом за найкращий патент колективу авторів на чолі з д.т.н., проф. ШАТОВИМ С.В. та атестат доцента к.т.н. МЕЩЕРЯКОВІЙ І.В.

ДАНІШЕВСЬКИЙ В.В. поінформував про часткові зміни у складі Вченої ради.

Таємним голосуванням на виборні посади обрані:
КАХОВИЧ О.О., к.держ.упр., доц. на посаду завідувача кафедри публічного управління та права;
МОРОЗОВА Є.П., к.е.н., доц. на посаду завідувача кафедри девелопменту нерухомості, фінансів, обліку та маркетингу;
ЧЕРЧАТА А.О., к.е.н., доц. на посаду завідувача кафедри економіки, менеджменту та підприємництва.

Вчена рада заслухала наступні питання:
Звіт проректора з соціально-економічної, адміністративної і господарської роботи БАБЕНКО М.М. про хід виконання робіт щодо підготовки академії до зими.
Звіт проректора з навчально-виховної роботи Євсєєвої Г.П. про внутрішню систему забезпечення якості освіти в академії.
Про затвердження Положення про політику гендерної рівності (доповідач – проректор з навчально-виховної роботи ЄВСЄЄВА Г.П.)
Про затвердження Положення про кафедру публічного управління та права (доповідач – в. о. зав. кафедри публічного управління та права к. держ. упр., доц. КАХОВИЧ О.О.)
Про навчальне навантаження кафедри підготовки іноземних громадян (доповідач – проректор з навчально-виховної роботи ЄВСЄЄВА Г.П.)

Вчена рада розглянула питання зарахування здобувачів освіти до докторантури, переведення аспірантів та докторантів на наступний рік навчання, надання окремим науково-педагогічним співробітникам академії права наукового керівництва роботою аспірантів, рекомендації до друку статей у науковому та інформаційному журналі «Металознавство та термічна обробка металів» № 3, 2023 рік та інші.

З усіх розглянутих питань більшістю голосів, відповідно до регламенту, прийняті виважені рішення.

?>
вверх