02.05.2023

Міжнародне стажування у Канаді за програмою «Mitacs» – нові можливості для українських студентів

24 квітня на кафедрі іноземних мов відбулась on-line  презентація-зустріч зі стипендіатом міжнародної програми “Mitacs” Євангеліною Юнаш, студенткою будівельного факультету групи ПЦБ-19-4п, яка влітку 2022 року успішно пройшла наукове стажування в університеті м. Торонто (Канада).

У заході взяли участь студенти проєктних груп ПДАБА, які поглиблено вивчають англійську або французьку мову, а також викладачі кафедри іноземних мов, архітектурного, будівельного та економічного факультетів. Загалом зустріч об’єднала близько 40 однодумців.

Під час заходу учасники дізнались про широкі можливості й безперечні переваги міжнародної програми «Mitacs»:
1) повне покриття всіх витрат на стажування;
2) стажування для студентів з різних країн світу під час літніх канікул в університетах Канади з можливістю продовжити навчання або працевлаштування в Канаді;
3) широкий вибір навчальних, практичних та дослідницьких проєктів за найрізноманітнішими спеціальностями для студентів, аспірантів, докторантів та досвідчених дослідників.

Слід зазначити, що вже третій рік поспіль студенти ПДАБА успішно проходять конкурсний відбір на стажування за цією міжнародною програмою.

З повним відеозаписом зустрічі можна ознайомитись за посиланням:

https://pgasa365.sharepoint.com/:v:/s/msteams_187807/EQnhzCxBfcZDgUlFKORwE3gBUmdOUprOeJlDDycNq0swLQ?e=xMdEUb

?>
вверх