20.03.2023

Кафедра БЖД: маємо досягнення, бачимо перспективи

Зустріч керівників ПДАБА із факультетом цивільної інженерії та екології (ЦІтаЕ), до складу якого входять п’ять кафедр, відбулась згідно графіку звітів факультетів та кафедр, ініційованих ректором академії Миколою Савицьким.

Дуже незвичайним, з першого погляду, було місце проведення зустрічі в сховищі академії, але це обумовлено воєнним станом та загрозою ракетних обстрілі. До речі, це теж елемент безпеки життєдіяльності в умовах війни.

На зустрічі були присутні: проректор з наукової роботи Владислав Данішевський, проректор з навчально-виховної роботи Галина Євсєєва, начальники відділів Ігор Грабовський, Павло Нажа, Віолетта Федіна, голова профспілки ПДАБА Олександр Дзюбан та інші викладачі, доценти та професори кафедр.

Зустріч колективу факультету ЦІтаЕ розпочав декан факультету Анатолій Петренко.

Першими доповідала кафедра Безпеки життєдіяльності ПДАБА, яку останні 15 років очолює д.т.н., професор Бєліков Анатолій Серафімович. Кафедра входить в п’ятірку кращих кафедр академії, а її наукова школа – до десяти основних напрямків роботи (шкіл) ПДАБА.

Звіт кафедри БЖД представляв к.т.н., доцент Олександр Пилипенко.

Олександр Пилипенко розповів про основні напрямки діяльності кафедри БЖД за останні 4 роки, а саме: про цілі та задачі, що стоять перед кафедрою, про науково-педагогічний склад, навчальну та виховну роботу, наукову та науково-дослідну роботу, про участь кафедри в конференціях, симпозіумах та семінарах, заходах з профорієнтації, волонтерській та академічні роботі тощо.

Детальніше – в інформаційних матеріалах.

?>
вверх