02.02.2023

Приймай, Україна, фахівців-будівельників

Випуск магістрів буремного воєнного року
ДЯКУЄМ, АЛЬМА-МАТЕР!  В ДОБРУ ПУТЬ, ДРУЗІ! Ці слова подяки випускників і щирі побажання від педагогів-наставників лунали цього дня в стінах ПДАБА з особливим емоційним піднесенням. А фотографії назавжди закарбували радісні і водночас тривожні хвилини життя…                                                                               
30 січня в  Придніпровській державній академії будівництва та архітектури відбувся традиційний урочистий випуск магістрів. За славну 93-річну історію свого існування академія підготувала для будівельної галузі понад 64 000 фахівців. До цього потужного загону фахівців долучились випускники-магістри 2022 року.
Керівництво академії вирішило не відміняти цю важливу для науково-педагогічного колективу та випускників подію. Але в умовах повномасштабної війни, зважаючи на небезпеки, захід відбувся у бомбосховищі закладу. І це зовсім не зіпсувало свято, а зробило його по сімейному затишним.
До урочистості долучилися ректор Микола САВИЦЬКИЙ, голова Наглядової ради академії Іван КУЛІЧЕНКО, проректор з наукової роботи Владислав ДАНІШЕВСЬКИЙ, проректор з навчальної та виховної роботи Галина Євсєєва, декани та заступники деканів всіх факультетів, викладачі, студентська рада Академії. А ще – батьки та друзі випускників.  
Щиро вітав молодих людей ректор, доктор технічних наук, професор Микола Савицький, теж випускник академії. Любити свою професію, рідну землю, сміливо ставити собї цілі і досягати професійних вершин побажав ректор від імені усіх педагогів, що в роки навчання вкладали знання і душу у своїх вихованців. А ще, Микола Васильович запросив долучитися до Асоціації випускників і друзів ПДАБА, громадської організації, яка вже кілька років єднає добрими справами своїх колишніх вихованців.  
З особливою увагою слухали всі присутні настанови ще одного випускника академії, голови Наглядової ради Академії Івана КУЛІЧЕНКА, керівника, політика, особистості, відомої в Україні, який побажав молодим людям доброї дороги на складному самостійному життєвому шляху. Адже перші кроки цьогорічним випускникам доводиться робити під час такої страшної війни. Від студентської ради зі словами привітання виступив студент будівельного факультету Велі БЕКІРОВ.  
Вручення дипломів, подяк та грамот за відмінне навчання, значків ПДАБА в урочистій атмосфері провели ректор Микола САВИЦЬКИЙ, Іван КУЛІЧЕНКО та проректор з навчально-виховної роботи Галина Євсєєва.
На завершення свята студентська рада підготувала для випускників невеличкий концерт, а профком академії брейк-каву зі смаколиками.
Не обійшлося і без великої пам’ятної фотосесії.
Нотатки з урочистостей з приводу випуску магістрів 2022 року підготувала Валентина БАБЕНКО.
 
P.S Повний фотоальбом «ПДАБА:МАГІСТРИ-2022», в якому можна знайти себе, друзів і скачати фото – за посиланням у Viberгрупі «ПДАБА».
Підписуйтесь на Facebook-сторінку ГО «Асоціація випускників і друзів ПДАБА» за посиланням https://www.facebook.com/as.vid.pdaba/           
?>
вверх