10.06.2022

Коледж Святого Петра оголошує про можливості для українських студентів-інженерів

Коледж Святого Петра у партнерстві з кафедрою інженерних наук Оксфордського університету пропонує українським студентам повністю профінансовані місця у своїй програмі ‘Visiting Student’. Заявнику, який успішно пройде процедуру прийому, буде надано фінансування на 2022-23 навчальний рік до 3 триместрів. Студент приєднається до програми «Інженерні науки» в Оксфорді як запрошений студент, де курси будуть адаптовані до інтересів та досвіду студента.

Популярна програма ‘Visiting Student’ коледжу Святого Петра пропонує студентам з інших країн та університетів можливість навчатися та жити в Оксфордському університеті протягом періоду до цілого року (три семестри). Місце, яке повністю профінансовано, буде відкрите для всіх громадян України, яким було надано дозвіл залишатися у Великій Британії через Українську сімейну програму, Українську спонсорську схему (Homes for Ukraine), Українську програму пролонгації, або візу для відвідування, роботи чи навчання. Можливість також відкрита для всіх громадян України та осіб без громадянства, які зазвичай проживають в Україні.

Кандидати повинні навчатися на технічній спеціальності ступеню бакалавра. Також розглядатимуться заявки від студентів, які вивчають предмети, що наближені за змістом до таких, як математика та/або фізика.

Заявка відкрита та всі заявки будуть розглянуті 24 червня. Заявка залишатиметься відкритою до того моменту, як вакантне місце буде зайнятим.

Детальніше за посиланням тут.

?>
вверх