12.12.2020

«ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ У БУДІВНИЦТВІ, ЦИВІЛЬНІЙ ІНЖЕНЕРІЇ ТА АРХІТЕКТУРІ»

Так називалася XVIII міжнародна науково-практична конференція. Організаторам вдалося зібрати разом, в єдиному інформаційному просторі, представників науки, освіти і промисловості та будівництва для обміну науково-технічною інформацією та практичним досвідом у галузях сучасного будівництва, цивільної інженерії, архітектури, визначення перспективних напрямів наукових досліджень і актуальних практичних завдань.

Через карантин, захід відбувався онлайн на платформі Zoom. Та це не завадило організаторам, учасникам і доповідачам детально обговорити актуальні теми.

Тези доповідей планується опублікувати у збірнику матеріалів конференції. Після завершення перемовин із міжнародним видавництвом IoP Publishing (https://ioppublishing.org/), статті учасників, які успішно пройдуть рецензування, вийдуть окремим томом у міжнародному науковому виданні з індексацією у Scopus.

Конференція проводилася в рамках проекту PRECEPT2020, що фінансується програмою Європейського Союзу з наукових досліджень та інновацій Horizon 2020, та на відзнаку 90-річчя Придніпровської державної академії будівництва та архітектури.

?>
вверх