22.03.2019

ЗУСТРІЧ З ПРЕДСТАВНИКАМИ ДЕРЖАУДИТСЛУЖБИ

20 березня 2019р. керівництво Східного офісу Держаудитслужби зустрілося зі студентами спеціальності 071 «Облік і оподаткування» ДВНЗ «Придніпровська державна академія будівництва та архітектури».

Перший заступник начальника офісу Валентин Довгий познайомив майбутніх спеціалістів з повноваженнями Держаудитслужби, її структурою, мережею підконтрольних об’єктів, особливостями та видами державного фінансового контролю.

Заступник начальника офісу Олена Ус під час зустрічі детальніше розповіла студентам про переваги роботи саме в Держаудитслужбі. У форматі відкритого діалогу вона проінформувала про досвідчених фахівців у службі, які завжди допоможуть покращити рівень практичної підготовки, підвищити поінформованість про роботу Держаудитслужби та визначитись із майбутньою професією.

Також студенти мали змогу поспілкуватися з начальниками галузевих відділів, дізнатись про наявні вакантні посади в офісі та його управліннях, умови прийняття на державну службу, соціальні гарантії для державних службовців тощо.

Сподіваємось на подальшу співпрацю.

?>
вверх