23.03.2019

ЗАСІДАННЯ СЕКЦІЇ «АРХІТЕКТУРА ТА ЦИВІЛЬНА ІНЖЕНЕРІЯ» КРУГЛОГО СТОЛУ ІНОЗЕМНИМИ МОВАМИ КАФЕДРИ ІНІМ

18.03.19 об 11.00 в аудиторії 405, відбувся круглий стіл іноземними мовами в секції «АРХІТЕКТУРА ТА ЦИВІЛЬНА ІНЖЕНЕРІЯ»  в рамках щорічної студентської науково-практичної конференції «БУДІВНИЦТВО, АРХІТЕКТУРА ТА ЕКОНОМІКА – 2019 – МІЖНАРОДНИЙ КОНТЕКСТ». Ця конференція щорічно проводиться кафедрою інтенсивного навчання іноземним мовам з метою демонстрації студентами рівня володіння іноземною мовою в професійній сфері. Цього року це була вже 9 конференція у спрощеному варіанті у вигляді круглого столу. В рамках даної конференції студенти виступають з доповідями та презентаціями іноземною мовою на різні наукові теми зі спеціальності, а також публікують свої наукові тези.

На круглий стіл іноземними мовами в секції «АРХІТЕКТУРА ТА ЦИВІЛЬНА ІНЖЕНЕРІЯ» цього року було представлено вісім доповідей. Шість на тематику будівництва та цивільної інженерії та дві доповіді з архітектури. З них 6 доповідей французькою мовою, 1 – англійською, 2 – російською як іноземною від студентів-іноземців. Крім студентів та викладачів кафедри ІНІМ у засіданні круглого столу взяли також участь провідні науковці та спеціалісти архітектурного факультету: завідувач кафедри архітектури доц. Захаров Ю.І., завідувач кафедри архітектурного проектування та дизайну доц. Невгомонний Г.У., доц. Волков В.В., заступник декана архітектурного факультету викладач Швець І.А., асистент кафедри  архітектурного проектування та дизайну Денисенко А.В. Факультет ПЦБ   представляли доц. Зінкевич О.Г. та доц. Дикарєв К.Б.

Цього року круглий стіл відрізнявся дуже невимушеною атмосферою, оскільки, як і доповідачі, так і гості брали активну участь. Всі студенти, які доповідали, продемонстрували не лише високий рівень володіння іноземною мовою, а й відмінні знання професійної лексики та термінології за темою. Доповіді були дуже цікавими та актуальними з наукової точки зору. Студенти порушували актуальні питання своєї галузі, презентації були яскравими та мультимедійними. Активно було використано анімацію. Під час дискусії провідні вчені не лише ставили питання, а й давали практичні рекомендації доповідачам. Все бонусы казино собраны здесь

Відрадно, що з кожним роком все більше доповідей готують наші студенти-іноземці. Особливо приємно, що таку нелегку спеціальність як архітектор, успішно засвоюють зарубіжні студентки зі східних країн, що взагалі непритаманним було для них раніше. Цього разу цілком успішно виступила з доповіддю «Культурний центр» студентка з Сирії Сааб Самар, гр.АРХ-15-1, та не менш цікава доповідь була у студента з Марокко Імауена Атіла, гр. ПЦБ-15-7п.

Провідні спеціалісти архітектурного факультету відзначили, що науковий рівень доповідей студентів щорічно збільшується. А конференція дуже корисна як для студентів, так і для викладачів. Ведучі круглого столу доц. Тютюнник В.Ю. та викладач Мочайло С.О. влаштували невимушену, дружню, активну та ділову атмосферу, яка плідно була сприйнята як студентами, так і викладацьким складом.

 

 

 

?>
вверх