28.09.2018

СПІВПРАЦЯ МІЖ ДВНЗ ПДАБА-КПНЗ «МАНУМ»ДОР » -ЗНЗ

ЦЕРЕМОНІЯ ПІДПИСАННЯ ІІІ СТОРОННЬОЇ УГОДИ

ПРО СПІВПРАЦЮ

МІЖ ДВНЗ ПДАБА-КПНЗ «МАНУМ»ДОР » -ЗНЗ

 

 У стінах нашої альма-матері 27 вересня 2018 року відбулась Церемонія підписання ІІІ сторонньої угоди про співпрацю між Придніпровською державною академією будівництва та архітектури – Дніпропетровським відділенням Малої академії наук України – закладами загальної середньої освіти

З вітальним словом до присутніх звернувся заступник директора департаменту освіти і науки облдержадміністрації Антон Львович Демура, який привітав присутніх з історичною подією і наголосив на необхідності збереження наукового потенціалу регіону на теренах нашої держави.

Директор Дніпропетровського відділення Малої академії наук України Наталія Василівна Тягло привітала присутніх з початком нового навчального року та подякувала за підтримку ІІІ сторонньої угоди представникам Придніпровської державної академії будівництва та архітектури і керівникам закладів загальної середньої освіти.

З вітальним словом до учасників заходу звернулася в.о. ректора Придніпровської державної академії будівництва та архітектури, д. е. н., проф., академік АЕН України, дійсний член Академії будівництва України Наталія Ігорівна Верхоглядова, яка наголосила на необхідності співпраці, оскільки вона відкриває нові можливості для формування студентських осередків європейського рівня.

З вітальним словом до присутніх звертались: декан архітектурного факультету ПДАБА, к. т. н., проф., Олександр Васильович Челноков, декан економічного факультету ПДАБА, к. е. н., доц. Павло Анатолійович Фісуненко, декан факультету промислового і цивільного будівництва д.т.н., проф., член-кор. Академії будівництва України, академік Української Академії наук, Заслужений будівельник України Ігор Анатолійович Соколов,  зав. кафедри Фінансів і маркетингу, д. е. н., проф., член-кор. НАН України, академік АЕН України, Заслужений діяч науки та техніки України Сергій Володимирович Іванов.

Угоди про співпрацю підписано з 35 закладами загальної середньої освіти.

На фото зліва направо: заступник директора департаменту освіти і науки облдержадміністрації А. Л. Демура, Директор Дніпропетровського відділення Малої академії наук України Н. В. Тягло

Колектив Придніпровської державної академії будівництва та архітектури висловлює щиру подяку учасникам заходу і бажає всім натхнення, наснаги і вдосталь часу, щоб наші старання принесли найкращі результати.

?>
вверх