18.06.2018

Щорічні обласні конкурси для молодих учених!

Шановні молоді учені Академії!

 

Департаментом освіти і науки Дніпропетровської обласної державної адміністрації оголошено проведення щорічних конкурсів: «Молоді вчені – Дніпропетровщині», «Кращий молодий вчений» та «Краща рада молодих вчених». Ці конкурси були започатковані з метою виявлення талановитих молодих вчених Дніпропетровщини та сприянню їх професійному зросту.

«Молоді вчені – Дніпропетровщині» – це конкурс кращих наукових проектів молодих учених міста та області, які спрямовані на вирішення актуальних проблем соціально-економічного та житлово-комунального господарства Дніпропетровської області.

Переможці конкурсу отримають матеріальне заохочення в розмірі 30-50 тис. грн. на розробку та втілення в життя їх наукових проектів. Конкурс проходить в два етапи: 1) рецензування поданих проектів незалежними фахівцями з інших ВНЗ та НДІ; 2) прилюдного захисту проектів їхніми авторами перед Експертною радою.

Варто зазначити, що заявка достатньо проста у порівняно із іншими конкурсами, але автором проекту може бути лише 1 людина!!! Загалом матеріальне заохочення отримають 20 авторів різноманітних проектів.

Конкурс «Кращий молодий вчений» кількісно підводить своєрідний підсумок наукової роботи вченого за попередній календарний рік за багатьма критеріями, по кожному з яких виставляються бали. Він має 4 напрямки: технічний, економічний, гуманітарний та біологічний (медичний). В минулому році у цьому конкурсі 12 науковців (по 3 з кожного наукового напрямку) стали його переможцями.

Конкурс «Краща рада молодих вчених» оцінює ефективність роботи рад молодих вчених ВНЗ та НДУ Дніпропетровської області. Минулого року ми увійшли у трійку кращих.

Заповненні аплікаційні форми по кожному із конкурсів у двох екземплярах подаються до 1 ВЕРЕСНЯ 2018 року до Департаменту освіти і науки облдержадміністрації за адресою: м. Дніпро, вул. В. Антоновича (Свердлова), буд. 70, каб. 314, тел. для довідок: 770-68-47.

Проконсультуватися щодо участі у вищезазначених конкурсах Ви можете в раді молодих вчених ДВНЗ ПДАБтаА звернувшись на ел. пошту Yelisieievamarina@gmail.com !

 

 

Єлісєєва М.О. голова ради молодих вчених ДВНЗ ПДАБтаА

?>
вверх