20.06.2018

Підсумки року кафедри “Менеджменту, управління проектами і логістики”

Підсумки 2017 року для нашої кафедри “Менеджменту, управління проектами і логістики” були схвальні.

Кафедра поповнилася ще одним кандидатом економічних наук – успішно захистила дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук Надія Шапа на тему «Управління адаптацією персоналу до стратегічних змін в діяльності підприємств будівельної Галузі». Науковий склад кафедри посилився, хоча й до того він був найпотужнішим не тільки в академії, але й в Україні за спеціальністю «Менеджмент».

 

Вийшла монографія авторів Ірини Поповиченко і Анжели Черчатої «Логістичне управління бізнес-процесами підприємства: теоретико-методологічні аспекти та інструментарій»

 

Надруковано підручник з логістичного менеджменту з акцентом на інновації та Інтернет-маркетинг – колективна праця 4-х наших викладачів.

Відбулося міжнародне професійно-мовне стажування викладачів кафедри у Франції (Bourgneuf-en-Mauges – Paris – Nantes);

Участь в Міжнародному конгресі з логістики в Варшаві, секція «Логістика та управління ланцюгами поставок у Східній Європі».

 

Участь у заходах з приводу 25-річчя економічного факультету ПДАБА та отримання винагород співробітниками кафедри за сумлінну працю.

 

Відкриття нового формату “Портрет кафедри” – гарний захід для формування кафедри як команди та її презентації майбутнім абітурієнтам.

 

Освоєння інформаційного простору “кафедра в соц. мережах”

Цикл лекцій з Інтернет-маркетингу, проведений для співробітників нашої академії дипломованим SEO-спеціалістом, співробітником кафедри менеджменту, управління проектами і логістики Юрієм Булєєвим.

 

Студентська наукова робота наполегливо проводилася протягом року, участь у якій брали 4 студента, що опублікували 2 наукові статті та 2 тези наукових конференцій.

 

?>
вверх