16.05.2018

Переможець Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

Шавкова Ганна Євгенівна, студентка IV курсу спеціальності «Водопостачання та водовідведення» прийняла участь у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук у галузі наук «Будівництво та архітектура» за спеціальністю «Водопостачання та водовідведення».

Конкурс проходив у два тури: І тур – у м. Дніпро в Державному вищому навчальному закладі «Придніпровська державна академія будівництва та архітектури», ІІ тур – у м. Харків в Харківському національному університеті будівництва та архітектури.

Ганна виконала та підготувала до участі у конкурсі науково-дослідну роботу за темою «Парний нелінійний регресійний аналіз корозійних випробувань фосфонових кислот», що стосується систем зворотного водопостачання промислових підприємств. Науковий керівник – доцент кафедри, к.т.н. Нечитайло Микола Петрович.

За результатами участі у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук у галузі наук «Будівництво та архітектура» за спеціальністю «Водопостачання та водовідведення» Шавкова Ганна Євгенівна отримала диплом ІІІ ступеня.

Щиро вітаємо наших переможців! Бажаємо творчого натхнення та подальших успіхів на шляху науковця!

?>
вверх