27.03.2018

Олімпіада  2017-2018

Кафедра іноземних мов провела Олімпіаду з англійської мови серед студентів всіх факультетів нашої Академії.

Англійська секція проводила олімпіаду у ІІІ тури за тематикою таких напрямків: Охорона навколишнього середовища, Освіта сьогодні і в майбутньому, Співробітництво держав у контексті сьогодення, Історія та майбутнє України, Роль професії для майбутнього розвитку країни, Новітні досягнення людства, Видатні історичні події та постаті, Традиції і звичаї народів світу та їх вплив на культурний розвиток людини. І тур олімпіади був проведений викладачами у групах на 8-9 тижні (з 23 жовтня по 5 листопада) для відбору студентів до ІІ туру.

У ІІ турі олімпіади, який англійська секція проводила 7.11.16 р., приймали участь близько 40 студентів. На ньому студенти виконали лексико-граматичні та відео тести. Після обробки матеріалів викладачами предметної комісії кафедри за результатами тестів до  ІІІ туру потрапили 8 студентів-фіналістів:

  1. Попова Ксенія ФІН-17
  2. Нечипоренко Поліна ПЦБ-17-1
  3. Женило Дарія          МЕН-17
  4. Ступівцев Антон АРХ-17-2
  5. Турченко Артем ПЦБ-17-2
  6. Гайдай Катерина ПЦБ-17-1
  7. Долгова Дарія АРХ-17-2
  8. Музика Антон АУТП-17

ІІІ тур олімпіади англійська секція провела 26.02.18 р. об  11-00 годині. Протягом цього туру студенти продемонстрували навики непідготованого мовлення із зазначеної вище тематики. Студенти показали високий рівень підготовки, обізнаність у різних сферах діяльності людини та зацікавленість у проблемах перебігу подій сьогодення. За результатами ІІІ туру були визначені переможці англійської секції:

І місце  –  Ступівцев Антон          АРХ-17-2;

ІІ місце  –  Женило Дарія               МЕН-17.

Студенти-фіналісти, які брали участь у ІІІ турі, були відзначені цінними подарунками та сертифікатами успішності за підписом зав.кафедрою іноземних мов та ректором Академії. Кращі виступи були відзначені окремо

До предметної комісії ІІ туру увійшли: граматичний тест – викладачі О.І. Божок, І.В. Чижикова; відео-тест – старший викладач І.О. Гальченко.

У президію комісії ІІІ туру були призначені: голова англійської секції – доц. Шашкіна Н.І.; члени комісії – доц. Дружиніна Л.В., викладач Божок О.І.

Відповідали за проведення та організацію олімпіади викл. Божок О.І. та викл. Чижикова І.В. 

 

?>
вверх