17.07.2018

МОН набирає експертів

Увага, наразі Міністерство освіти і науки оголосило про конкурсний відбір експертів до складу секцій за фаховими напрямами Наукової ради МОН та додатковий конкурсний відбір експертів до складу секцій за фаховими напрямами Експертної ради МОН для забезпечення проведення якісної експертизи проектів наукових робіт та науково-технічних (експериментальних) розробок молодих учених.

Серед переліку секцій для яких проводиться додатковий набір експертів є безпосередньо секції нашого профілю:

Секція «Нові технології виробництва матеріалів, їх оброблення, з’єднання, контроль якості; матеріалознавство; наноматеріали та нанотехнології».

Наукові піднапрями:

«Матеріалознавство» – 4 експерти;

«Нові технології оброблення та з’єднання матеріалів» – 2 експерти;

«Наноматеріали та нанотехнології» – 3 експерти;

«Біоматеріалознавство» – 2 експерти;

Секція «Нові технології екологічно чистого виробництва та будівництва, охорони навколишнього природного середовища, видобутку та переробки корисних копалин; хімічні процеси та речовини в екології; раціональне природокористування».

Наукові піднапрями:

«Нові технології екологічно чистого виробництва» – 3 експерти;

«Нові технології в будівництві» – 7 експертів;

«Видобуток та переробка корисних копалин» – 3 експерти;

«Хімічні процеси та речовини в екології» – 5 експертів;

Подання анкет кандидатів до МОН до 15 серпня 2018 року.

Нагадую що сам конкурс наукових робіт та науково-технічних (експериментальних) розробок молодих учених проходив вже двічі у 2016 та 2017 році. І представники Академії гідно представляли вуз та подавали якісні проектні заявки на конкурс, підтвердженням чого є здобуття перемоги у ньому командою молодих вчених під керівництвом Гончарової Катерини (2016 рік) та Бабенко Марини (2017 рік) Здесь на сайте об игровых автоматах можно найти многие интересные онлайн игровые автоматы на деньги или бесплатно. Играйте онлайн без регистрации..

Деталі щодо набору експертів в прикріпленому файлі.

Єлісєєва Марина к.т.н.,

голова ради молодих вчених

?>
вверх