27.02.2018

Конкурс на отримання премій Дніпропетровської обласної ради

Cтартує конкурс на отримання премій Дніпропетровської обласної ради, а саме прийом ваших документів здійснюватиметься з 15 березня по 16 квітня у Молодіжному Центрі Дніпропетровщини

Традиційно одна організація може подати лише одну кандидатуру, тому задля свого ж блага про свою участь ставте до відома Раду молодих вчених ПДАБА.

Ще раджу із сайту http://oblrada.dp.gov.ua/ vote/ завантажити Положення конкурсу та інші протоколи до нього!

УСПІХІВ!

Далі пряма мова організаторів конкурсу:

“Мета конкурсу – мотивація активної молоді та розробка нових проектів для розвитку області. В цьому році активно підтримуватимуться представники об’єднаних територіальних громад, зокрема сільська молодь. 

Премії обласної ради можуть отримати молоді, активні люди, віком від 14 до 35 років включно, які сприяють розвитку регіону і впровадженню нових ідей для вирішення проблем області; молоді педагоги, науковці, громадські діячі та волонтери; молоді люди, які мають успіхи у спортивній діяльності та популяризують здоровий спосіб життя; а також журналісти, які правдиво висвітлюють інформаційні події та намагаються вивести журналістику на якісно новий рівень.

Перелік категорій:

1. Внесок у розвиток місцевого самоврядування та місцевої самоорганізації населення, громадського руху. 2. Героїчні вчинки, самовідданість при виконанні громадського обов’язку, внесок у зміцнення державності. 3. Соціально-правовий захист дитинства, материнства і батьківства, утвердження ролі сім’ї в суспільстві, гуманістичну та волонтерську діяльність. 4. Внесок у розвиток промислового сектору, аграрної сфери, впровадження творчих, новітніх ідей, стартапів у створенні та веденні бізнесу. 5. Внесок у розвиток «зеленої» модернізації економіки області, впровадження «зелених» ідей, ведення «зеленого» бізнесу, захист навколишнього природного середовища. 6. Досягнення в науковій та педагогічній діяльності. 7. Досягнення в культурно-мистецькій діяльності, збереження і популяризацію історичної та культурної спадщини, формування національної самосвідомості населення. 8. Внесок у розвиток сфери охорони здоров’я населення, популяризацію здорового способу життя. 9. Досягнення у спортивній діяльності, розвиток спортивного руху. 10. Активна журналістська діяльність. 11. «Юні дарування Дніпропетровщини».

Оцінка та прийняття комісією переможців буде враховуватись за 2017 рік. Розмір кожної премії – до 15 000 грн. 

Подати заявку на участь у конкурсі можна з 15 березня по 16 квітня у Молодіжному Центрі Дніпропетровщини за адресою м. Дніпро, вул. Академіка В. Лазаряна, 2, приміщення Будинку культури Дніпропетровського національного університету залізничного транспорту імені академіка В. Лазаряна, 3 поверх. Подання пропозицій щодо кандидатів на отримання премій здійснюватиметься з понеділка по п’ятницю з 10:00 до 17:00.

Детальну інформацію про те, що необхідно мати для подання заявки, можна дізнатись на сторінці Молодіжного Центру Дніпропетровщини (fb.com/yc.dp.ua) та на офіційному сайті Дніпропетровської обласної ради (http://oblrada.dp.gov.ua/ vote/).”

З повагою,

голова Ради молодих вчених ДВНЗ ПДАБА

к.т.н. Єлісєєва М.О.

?>
вверх