04.12.2017

Договір про співпрацю

28.11.2017 р. за ініціативою завідувача кафедри фінансів і маркетингу Сергія Володимировича Іванова на засіданні Вченої ради академії підписано договір про співпрацю між Державним вищим навчальним закладом «Придніпровська державна академія будівництва та архітектури» і  комунальним позашкільним навчальним закладом «Мала академія наук учнівської молоді» Дніпропетровської обласної ради».

Метою договору співпраці ДВНЗ ПДАБА та КПНЗ «МАНУМ» ДОР» є сприяння сторонами у реалізації державної політики в галузі освіти, розвитку перспективних напрямків роботи з талановитою молоддю, впровадження в освітній процес сучасних ефективних педагогічних технологій.

В рамках співпраці між Державним вищим навчальним закладом «Придніпровська державна академія будівництва та архітектури» і  комунальним позашкільним навчальним закладом «Мала академія наук учнівської молоді» Дніпропетровської обласної ради»  запустили проект «Відкритий економічний простір» (модератори проекту від ПДАБА – ст. викл. кафедри фінансів і маркетингу Окуневич І.Л., від МАНУМ – Березовська Ю. О.). Першу лекцію-тренінг з основ економіки для учнів дніпровських закладів освіти (фінансово-економічного ліцею, 61 ліцею, шкіл 6, 107 та 116)  провів ст. викл. кафедри економічної теорії та права Хоменко В. М.

В цей час з вчителями доцент кафедри українознавства Лисенко Г. І. обговорювали новації Закону про освіту.

Приємно, що після лекції учні і вчителі висловлювали щиру подяку за корисну інформацію і цікаво проведений час.

?>
вверх