03.07.2018

День Землі

Кожного року 22 квітня весь світ відзначає міжнародний День Землі. Лабораторія екологічної інкультурації, що є складовою Українського центру зеленого будівництва та екологічної архітектури, з нагоди цього свята зібрала усіх небайдужих на круглий стіл «Земля – наш спільний дім».

Що ж залежить особисто від нас у розв’язку екологічних проблем нашого суспільства? Відповідь на це питання шукали студенти та викладачі економічного та архітектурного факультетів: презентували свої доповіді, есе, висловлювали свої думки і навіть читали свої вірші.

«А начинать нужно с себя: экономить ресурсы, воду, сохранять чистоту вокруг себя и после себя, ведь мой дом – не только здание, где я живу, мой дом – моя планета» В. Шеремет.

«… И научить этому своих детей, воспитать в них чувство красоты, доброту и ответственность за их собственное будущее, за будущее всей планеты» Ю. Цимбалистова.

Також ми запросили до нашого круглого столу керівника міжнародного еко-клубу «ЭкоМир – живи здорово!» Наталю Горбенко. «В наших проектах мы мусор превращаем в деревья, цветы, творчество и любовь» – зазначила Наталя і запросила наших студентів до участі у подібних акціях клубу.

Ведуча, доцент Складановська М.Г., закінчила круглий стіл словами зі своєї книги: «Саме твій крок може стати вирішальним. Крок до зеленої планети, крок до життя, до нескінченної черги твоїх нащадків, дітей, онуків, що збережуть у Всесвіті велике космічне надбання – життя людини, її Душу, її Розум, Дух і Любов, Добро і Світло»

?>
вверх