22.12.2017

Чергова сесія прийому іспиту PTE

16 грудня 2017 року відбулась зимова сесія міжнародного екзамену з англійської мови РТЕ (Pearson Test of English). У сесії прийняли участь 20 кандидатів з м. Дніпро, м. Кривий Ріг та м. Тернівка Цього року сесії відбулись також у травні та червні. Більш ніж півсотні кандидатів успішно склали екзамен та отримали сертифікати відповідного рівня. 

Всі три сесії екзамену відбулись, як і в минулі роки, на базі ДВНЗ «Придніпровська державна академія будівництва та архітектури». Багато з кандидатів відвідувало підготовчі курси «Language Solutions» при кафедрі іноземних мов.

Щиро дякуємо за підтримку в організації і проведення екзамену наших партнерів компанію «LBCBooks» та представників компанії «Pearson» ! Висловлюємо подяку викладачам іноземних мов, завідуючій кафедри Шашкіной Наталії Іванівні за їх працю в підготовці до екзамену!

Підготовчі курси з англійської мови «Language Solutions» при кафедрі іноземних мов завжди раді надати допомогу у підготовці до складання міжнародного екзамену PTE (A1-C2).

 

З повагою, кафедра іноземних мов.

?>
вверх