06.12.2018

Campus France для студентів ПДАБА. Презентація французьких освітніх та стипендіальних програм

28 листопада в нашій академії відбулася презентація французьких освітніх і стипендіальних програм, стажувань, стипендій та грантів за участі координаторки бюро Кампюс Франс у м. Дніпро Ганни Нікітіної.

На презентації були присутні студенти 1-5 курсу франкомовних проектів архітектурного, ПЦБ та економічного факультетів. Вони мали змогу дізнатися про систему вищої освіти у Франції, її особливості, можливості навчання для українських студентів, особливо за інженерно-технічними напрямами.

Студенти виявили велику зацікавленість, бо бюро Кампюс Франс надає стипендіальні програми та грантову підтримку вмотивованими та талановитим учням академії. Ганна Нікітіна розповіла про тонкощі підготовки документів, вимоги до кандидатів та секрети успішного вступу до французьких університетів.

На презентації студентам були надані матеріали для ознайомлення з навчальними програмами та особливостями життя у Франції, а архітекторам надіслано спеціальне “жовте досьє”, що необхідно для вступу у французькі університети вже наступного навчального року.

Для більш детальної інформації звертатися:

Каталог стипендій французькою чи англійською мовами: www.campusfrance.org

Уся детальна інформація:

www.ukraine.campusfrance.org

?>
вверх